sollicitatie-image
orange-image

Sollicitatieprocedure

1
Sollicitatie

Jij solliciteert op een van onze vacatures.

 

 
Bevestiging

Binnen 24 (werkdag) uur ontvang je een email ter bevestiging van jouw sollicitatie.

2
 

 
3
Selectie

Na de sluitingsdatum van de vacature gaan wij aan de slag met een zorgvuldige selectie.

 

 
Eerste sollicitatiegesprek

Binnen 7 werkdagen na de sluitingsdatum van de vacature krijg je van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek met de selectiecommissie. In dit gesprek hoor je wanneer je van ons terugkoppeling krijgt over het gesprek.

4
 

 
5
Tweede sollicitatieronde

Zijn wij positief over het eerste gesprek met jou en ben jij ook nog geïnteresseerd in de vacature na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de adviescommissie. Onderdeel van de tweede sollicitatieronde kan, afhankelijk van de functie, een meeloopdag(deel) betreffen met een collega van Diabeter om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden. Na de tweede gespreksronde gaan de selectie- en adviescommissie met elkaar in overleg. Na afloop van de tweede ronde denk jij vast zelf ook na of je bij Diabeter aan de slag wil gaan.

 

 
Arbeidsvoorwaardengesprek

Bij een positieve uitkomst vanuit jou en Diabeter vindt het arbeidsvoorwaardengesprek plaats en kan er bij overeenstemming worden getekend.

6
 

 
7
Welkom!

Wij verwelkomen je als nieuwe collega!

Wil je voordat je solliciteert meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-2807277.